masseovn.net

Vores vejledningsfilosofi

Vi vejleder gerne vores kommende – og eksisterende kunder med hensyn til etablering/ombygning af deres energisystem, hvori kan indgå vores “Optimale Masseovn”

Vores vejledning vil tage udgangspunkt i dine praktiske forhold og ønsker, og baseres på vores energivejleders lange erfaring og uddannelse på Teknologisk Institut.

OBS !: Vi bestræber os på at give en meget grundig vejledning til vores kunder, både via denne hjemmeside og ved hjemmebesøg, men vi er nødt til at fraskrive os ansvar for både praktiske og økonomiske  følger af vores vejledning.

Med baggrund i ovenstående vil vi kunne yde en vejledning, som vil gøre dig mere afklaret omkring dine muligheder og give dig en mere kvalificeret baggrund for at foretage valg.

Vi har selvfølgelig vores overbevisninger om, hvilke løsninger vi mener er bedst, og dér er masseovnen af mange gode grunde højt prioriteret. Vi sætter imidlertid en ære i at give dig en alsidig, afbalanceret og ærlig vejledning om valg af varmesystem og relaterede spørgsmål. Vi lever i stor udstrækning af ”mund til mund” anbefalinger, og er overbeviste om, at ærlighed varer længst.

Vi går ud fra, at du vurderer alle salgsinformationer du møder med en portion sund skepsis, men vi mener selv, at vi er blandt de mest seriøse og redelige på markedet.

Vi tilbyder at sætte dig i kontakt med vores kunder i dit nærområde, så du kan få en snak med dem.

Vi går meget gerne i dialog med dig, hvis du finder oplysninger, som du finder er modstridende med dem, du møder andre steder. Hvis du finder oplysninger på denne hjemmeside, som du mener er direkte fejlagtige, vil vi meget gerne høre fra dig, så vi kan korrigere dem med det samme.

Læs mere ‘Om os

 Fjernkontakt

Vi kan når som helst kontaktes via telefon og e-mail, hvor vi vil gøre vores bedste for at give dig en fyldestgørende information og rådgivning.

Vejledningsbesøg

Vi kommer også gerne på et vejledningsbesøg.

Det kan være lidt vanskeligt at kommunikere om husets indretning og forskellige installationer via telefon, så denne løsning vil ofte være den ideelle.

Under besøget vurderes de praktiske forudsætninger såsom mulig placering af masseovnen, skorsten, fundering, evt. kobling med eksisterende varmesystem, dine ønsker og forventninger, økonomi mv. Med udgangspunkt i disse forskellige faktorer kan vi foreslå nogle hensigtsmæssige løsninger og drøfte konsekvenserne af disse.

Denne vejledning giver dig bedre muligheder for at lave din egen “masterplan” for energisystemet i dit hus.

Efter et besøg er vi også bedre rustet til at give et økonomisk tilbud på køb af byggesæt og andre materialer.

Et vejledningsbesøg er ofte ganske tidskrævende, (varer typisk et par timer + kørsel), så vi er nødt til at beregne et honorar. Dette er sat til 600 kr. + transport (2.50 kr./kørt kilometer).

Ved besøg uden for Sjælland aftales prisen særskilt.

Erfaringen viser, at vores vejledningsbesøg er en særdeles god investering for vores kunder, som får afklaret mange tvivlsspørgsmål og får gode input til en “skræddersyet” varmeløsning.

Kontakt til tidligere kunder

Det er altid en god idé at en få vurdering af de produkter, som du er interesseret i, fra kunder som selv har købt og brugt dem. Det gælder i høj grad også for masseovnen mv.

Vi henviser dig gerne til vores kunder i dit nærområde, så du selv kan få en snak med dem om om deres masseovn, forløbet af byggeriet, erfaringer fra praktisk brug, vores service osv.

Kontakt os flere oplysninger.